Stránky

úterý 4. června 2013

Velký den

Středa byl velký den. Plný očekávání. Napětí. Naděje. Motýlků v břiše. Lehkého chvění. Trvalého neklidu. Neustálého kontrolování emailu včetně spamu... A právě tam to bylo. Teda až ve čtvrtek. Zpráva z NYRR. New York Road Runners. Od těch týpků, co se starají o organizaci newyorského maratonu, vytrvaleckého grandslamu. (Chápu, že je nával, ale to 24hodinové zpoždění bylo opravdové utrpení.)

Díky, že jste se přihlásil do loterie o startovní čísla newyorského maratonu. Je nám líto, ale v rámci losování jste nebyl vybrán. Blablabla... Sakra! Do háje... No, aspoň ušetřím...

Jenže hodinu nato jiný email. Congratulations! You are "in!" Welcome to the 2013 ING New York City Marathon. No to si... děláte... neděláte? Nedělají. Pohled na stav kreditky nelže, jsem o sedm táců chudší. Startovné je výživné, ale aspoň ho člověk na účtu zaznamená. Johoooo!!! JSEM TAM.

Ještě o dalších pár hodin později přijde emailová omluva za všechny ty zmatky. You're IN for 2013, and we welcome you with open arms! Všechno odpuštěno, New Yorku. Jedu. A toho 3. listopadu tě zbourám. Nebo alespoň ty proklaté čtyři hodiny.

3 komentáře:

  1. No kurva... Poletíme do Velkýho Jabka... I s Bertou. Fanynky musej bejt i tam, i když 7 fanouškovských zastávek nedáme ani omylem...Budeme rády, když se neztratíme a 1x Emovi někde zamáváme... Ale je to boží... Sem z toho hotová... A sem na svýho muže NY maratonce moc pyšná:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si rikam jestli by nebylo stylovy dat NY maraton v lunasandals :-)

    OdpovědětVymazat
  3. V lunasandals ee, ale třeba si je přivezu na pražský :) nicméně vivobarefoot nejspíš jo...

    OdpovědětVymazat